WINKELEN OP AFSPRAAK

Naar aanleiding van de laatste kabinetsmaatregelen omtrent de bestrijding van het coronavirus is het met ingang van 3 maart 2021 mogelijk om op afspraak te winkelen in niet-essentiële winkels, zoals kringloopwinkels.

Ook bij Emmaus West-Friesland kunt u terecht om op afspraak te winkelen! Dit mogelijk op woensdag (10.00-16.00 uur), vrijdag (10.00-16.00 uur) en zaterdag (12.00-16.00 uur).  U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar emmauswf@gmail.com (gebruik ons contactformulier). Geeft u alstublieft de dag aan (woensdag/vrijdag/zaterdag) en het gewenste dagdeel (ochtend of middag). U krijgt dan een tijdstip voorgesteld. Wij rekenen per bezoek 30 minuten. Weet u nu al dat dat te krap is, vraagt u dan 2x een half uur aan. Afhankelijk van het aantal aanvragen proberen wij uw verzoek te honoreren.

Uw afspraak geldt voor één persoon. Komt u graag met partner of vriend(in)? Dan deze persoon óók aanmelden svp. Tijdens uw bezoek aan onze winkel is een mondkapje verplicht. Denkt u ook aan de afstandsregel van 1,5 meter. Heeft u onverhoopt coronaklachten? Zie van uw bezoek af en laat ons dat dan weten.