versoepeling corona-maatregelen

Met ingang van 1 juli is ons toegangsbeleid gewijzigd. Een mandje is niet meer verplicht en er is geen maximum aan het aantal bezoekers. Wij behouden ons echter wel het recht voor bepaalde afdelingen tijdelijk te sluiten als door drukte het onmogelijk is anderhalve meter afstand te bewaren tot andere klanten en/of onze vrijwilligers.

Onze ophaaldienst ligt deze zomer nog stil.

U kunt natuurlijk wel spullen brengen (tijdens onze openingstijden), echter GEEN MEUBELEN. De meubelafdeling is vol!

Deze zomer hanteren wij onze reguliere openingstijden: woensdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur. Een tropenrooster is niet meer nodig, want onze kleding- en boekenzolders zijn nu voorzien van airconditioning. Is het warm? Zoek bij ons de koelte!

Wij hebben ook mooie mondkapjes te koop: van 100% katoen dus wasbaar op 60 graden, in diverse leuke stofjes!