Corona maatregelen

Ook Emmaus West-Friesland ontkomt niet aan het nemen van maatregelen door het corona-virus. Na een periode van gesloten te zijn geweest openen wij op vrijdag 1 mei weer de deuren. De adviezen van het RIVM worden door ons opgevolgd. Dit betekent o.a. dat wij het aantal bezoekers maximeren. Het gebruik van een winkelmandje wordt verplicht. Mandjes op? Dan graag buiten even wachten. Verder vragen wij u gepaste afstand te bewaren tot onze vrijwilligers en andere klanten.

U kunt ook weer goederen inbrengen met uitzondering van meubelen; wij hebben op dit moment geen ruimte voor nieuwe meubelen. In verband met de 1,5 meter afstand houden kunnen wij u niet assisteren met uitladen. Plaatst u alstublieft zelf uw goederen op de tafel in ons magazijn.

Alle ophaal- en bezorgdiensten komen voorlopig te vervallen.