Emmaus Hoorn geeft goed weg

De klanten van de voedselbank uit Hoorn, vinden deze maand een aardigheidje in hun pakket. Emmaus stopt rond de feestdagen namelijk een cadeaubon in de doos. De voedselbankklant krijgt dus niet alleen levensmiddelen, zoals dat gewoon is, maar ook huisraad, boeken of bijvoorbeeld kleding naar keuze. Op deze manier steunt Emmaus, mensen die dat goed kunnen gebruiken. De honderd tachtig klanten van de voedselbank kunnen elk voor 5 euro aan spullen krijgen. In de kringloopwinkel van Emmaus is dat al snel een spijkerbroek, een stapeltje serviesgoed of een kerstvakantie lang leesplezier. Emmaus toont meteen aan dat je, door slim te winkelen, meer waar voor je geld kunt krijgen. Wil je ook helpen, biedt je overtollige goederen dan aan, aan Emmaus. Ze doet er iets moois mee!https://pbs.twimg.com/profile_images/2340394126/3bja8uzvvxh1dga5xiyd.jpeg

Geef een reactie